Agenda

In het Kamertheater zijn zowel voorstellingen voor volwassenen als kinderen te zien.
Wilt u op de hoogte worden gehouden middels de nieuwsbrief ? Klik dan hier om u aan te melden.

Het Kamertheater is door het coronavirus helaas gesloten. Gelukkig heeft Clowntje Polka besloten het daar niet bij te laten zitten. Zij is een filmcarrière begonnen. De fimpjes kan je hier zien.  

De Heks van Almen

foto: Vincent Tollenaar

Op het kerkplein in Almen vond in 1472 de eerste heksenverbranding van Nederland plaats. Op die plek speelt deze zomer de voorstelling over deze vrouw en haar dochter. Verleden en heden worden vermengd waardoor duidelijk wordt hoe actueel de heksenverbrandingen nog steeds zijn. Een must see voor iedereen met een vrije geest.

Vrijdag, zaterdag en zondag 14,15,16 / 21,22,23 / 28,29,30 augustus en 4,5,6 september. 
De voorstelling begint om 20:00 uur en duurt vijf kwartier.

Er is een nabespreking met de makers in museum STAAL met beperkte toegang. Je moet hiervoor reserveren: info@kamertheater.nl De entree is gratis.

Tickets zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De kaartverkoop start zondag 12 juliMeer informatie over tickets en arrangementen volgt binnenkort.

Lees hier meer over de voorstelling. 

Wilt u specifiek over deze voorstelling op de hoogte worden gehouden? Klik hier om je aan te melden voor de speciale nieuwsbrief over De Heks van Almen. Dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen, try-outs, première en voorstellingen.