Theater voor jou

Wij bieden voorstellingen, acts en theaterdiners voor uw eigen groep. Voorstellingen voor volwassenen en kinderen. Voor feestjes, uitjes en  bijzondere gelegenheden in Het Kamertheater of in uw bedrijf, theater, buurthuis, school, bij u thuis of andere locatie.

Voorstellingen voor volwassenen

Interactief uitje voor volwassenen
Een interactief programma van 1,5 uur rond het gedicht “De Hoofdige Boer”. Een uitje waarin twee teams het tegen elkaar opnemen en op speelse wijze bekend raken met de inhoud van het gedicht en leuke aspecten van de geschiedenis van deze streek. Het wordt besloten met een vertolking van “De Hoofdige Boer”.

Verhalen uit de Achterhoek
Manja Bedner vertelt en speelt de verhalen uit deze streek met of zonder begeleidende muziek.
Zie voorstellingen

De Vrouw en de Haan
Muziektheatervoorstellingen door het duo ‘De Vrouw en de Haan’ actrice/vertelster Manja Bedner en pianist/componist Ilan Bedner.
Zie voorstellingen

Theaterdiners
U kunt met een groep van minimaal tien en maximaal twintig personen in Het Kamertheater komen dineren. Tussen de gangen door wordt uw gezelschap getrakteerd op verhalen, muziek en acts.

Het diner wordt bereid door Sebastiaan Bedner en Noa Broodman. Sebastiaan heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in de keukens van het Schultenhues, De Echoput en De Librije. U krijgt met uw gezelschap een heerlijk driegangen diner. Er kan probleemloos rekening worden gehouden met uw wensen zoals vlees, vis, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, suikervrij e.d. Voor de maaltijden wordt zoveel als mogelijk biologisch ingekocht of geoogst uit eigen moestuin.

Alle keuzes over eten en theater worden gemaakt in overleg.

Voorstellingen voor kinderen

Clowntje Polka
Een interactieve familievoorstelling voor families met kinderen vanaf 2 jaar zijn altijd verrassend. Kinderen uit het publiek mogen meehelpen in de voorstelling. Het thema kan ‘feestje’ zijn, maar andere thema’s zoals, kunstjes, varen, sneeuw e.d. behoren ook tot de mogelijkheden.
Zie voorstellingen

Sprookjes Anna
Interactieve kindertheatervoorstellingen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar en hun familie erg leuk. De kinderen uit het publiek spelen mee in de voorstelling. Er kan voor verschillende sprookjes gekozen worden. Dit is in overleg in verband met de mogelijkheden op het moment van de voorstelling. Mogelijkheden zijn: De Kikkerkoning, De Gelaarsde Kat, De Wolf en de zeven Geitjes, Het dappere Kleermakertje, Jaap en de Bonenstaak, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Raponsje en Roodkapje.
Zie voorstellingen

De prijs ligt vanaf €10 p.p. (bij kindervoorstellingen) en €20,- p.p. (bij voorstellingen voor volwassenen).  De totale prijs is afhankelijk van de gekozen voorstelling, de grootte van de groep en van de hoeveelheid artiesten van het gekozen programma.

De prijs voor theaterdiners kunt u bij ons opvragen.

Stuur een mailtje of bel: info@kamertheater.nl of 0575-760030