Theater voor jou

Wij bieden in Het Kamertheater interactieve voorstellingen voor volwassenen en kinderen voor feestjes, uitjes en  bijzondere gelegenheden.

Interactief uitje voor volwassenen
Een interactief programma van 1,5 uur rond het gedicht “De Hoofdige Boer” van ACW Staring. Dit gedicht is ‘het volkslied’ van Almen. Een leuk uitje waarin twee teams het tegen elkaar opnemen en op speelse wijze bekend raken met de inhoud van het gedicht en leuke aspecten van de geschiedenis van deze streek. Het wordt afgesloten met een vertolking van “De Hoofdige Boer”.

Theaterdiners
U kunt met een groep van minimaal tien en maximaal twintig personen in Het Kamertheater komen dineren. Tussen de gangen door wordt uw gezelschap getrakteerd op verhalen, muziek en acts.

Het diner wordt bereid door Sebastiaan Bedner. Sebastiaan heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in de keukens van het Schultenhues, De Echoput en De Librije. U krijgt met uw gezelschap een heerlijk driegangen diner. Er kan probleemloos rekening worden gehouden met uw wensen zoals vlees, vis, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, suikervrij e.d. Voor de maaltijden wordt zoveel als mogelijk biologisch ingekocht of geoogst uit eigen moestuin.

Alle keuzes over eten en theater worden gemaakt in overleg.


Clowntje Polka
Een interactieve familievoorstelling voor families met kinderen vanaf 2 jaar zijn altijd verrassend. Kinderen uit het publiek mogen meehelpen in de voorstelling. Het thema kan ‘feestje’ zijn, maar andere thema’s zoals, kunstjes, varen, sneeuw e.d. behoren ook tot de mogelijkheden.
Zie voorstellingen

Sprookjes Anna
Interactieve kindertheatervoorstellingen zijn voor kinderen vanaf 5 jaar en hun familie erg leuk. De kinderen uit het publiek spelen mee in de voorstelling. Er kan voor verschillende sprookjes gekozen worden. Dit is in overleg in verband met de mogelijkheden op het moment van de voorstelling. Mogelijkheden zijn: De Kikkerkoning, De Gelaarsde Kat, De Wolf en de zeven Geitjes, Het dappere Kleermakertje, Jaap en de Bonenstaak, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Raponsje en Roodkapje.
Zie voorstellingen

Voor vragen over mogelijkheden en prijzen stuur een mailtje of bel: info@kamertheater.nl of 0575-760030