Clowntje Polka

Ken je Clowntje Polka al? Clowntje Polka is een beetje verlegen. Ze maakt gekke grapjes en moet nog veel leren. Ze houdt heel veel van kinderen van 2 tot 6 jaar. Clowntje Polka speelt in de schoolvakanties vaak familievoorstellingen in het Kamertheater, of soms bij mensen thuis. Maar door dat stomme coronavirus mag Clowntje Polka geen mensen ontvangen in haar eigen theater. Daarom is Clowntje Polka een filmcarrière begonnen. Je kan haar filmpjes hier zien.

U kunt deze voorstellingen momenteel wel inhuren voor een kinderfeestje of bijvoorbeeld de verjaardag van een grootouder. Er zijn diverse voorstellingen mogelijk met verschillende thema’s. Het thema kan ‘feestje’ zijn, maar andere thema’s zoals, kunstjes, varen, sneeuw e.d. behoren ook tot de mogelijkheden. Voor meer info stuur een e-mail of bel 0575-760030. 

Manja begint de voorstelling van Clowntje Polka als zichzelf en verandert met hulp van het publiek in het clowntje. Samen met de kinderen maakt zij een vrolijke voorstelling met herkenbare situaties, liedjes, dansjes en trucjes. Altijd een beetje anders en een beetje hetzelfde. De kinderen uit het publiek mogen meehelpen in de voorstelling.

Publiek over Clowntje Polka

“Ik had nooit gedacht dat Tim van net 2 jaar zo stil naar de voorstelling zat te kijken. De grapjes begreep hij ook al best goed. Het is natuurlijk ook hartstikke grappig als je een broek over je hoofd probeert aan te trekken! Knap dat je kinderen tot 4 al zo kan laten boeien bij een toneelstuk. We komen snel weer naar de volgende voorstelling!” Groetjes, Natasja

“De voorstelling van Clowntje Polka viel bij Kiet 3 jaar en zijn moeder enorm in de smaak. Wij zaten allebei meteen in het spel en zelfs Kiet deed meteen mee!! Echt een aanrader voor kleine kinderen!! Wij komen zeker terug.”
Groeten van Marjon en Kiet.

“De eerste x dat wij een voorstelling van Clowntje Polka zagen is bijna 2 jaar geleden, toen wilde Lauran (toen 1 ½ ) er steeds op het podium met zijn neus bovenop staan. Afgelopen woensdag weer geweest toen het Clowntje ging varen. Lauran vond het geweldig dat hij Polka mocht helpen met aankleden en was gefascineerd door de ‘boot’ en de hengels. Het zijn ontzettend leuke, ongedwongen voorstellingen in een gezellige huiselijke sfeer en toch is het een écht theater.

Wij kunnen het aan iedereen aanraden.”
Groetjes van Ellen en Lauran.

“Erg leuk en laagdrempelig.” Basja uit Amsterdam

“We hebben genoten van o.a. de herkenbaarheid en rust in ’t spel. Het omvallen (bij schoen aandoen) en op de hoge trap vond mijn docher toch heel eng en ze vind het erg knap: “dat Clowntje Polka zichzelf helemaal aangekleed heeft.” Sylvia uit Ouderkerk

“Erg leuk, juist in de eenvoudige formule. En eindelijk een lief en zachtaardig Peutertheater.” Marion uit Amsterdam

“Victor vond de autovoorstelling erg leuk. Toen was hij nog maar net 1 jaar.” Danielle uit Amsterdam