Sprookjes Anna

De voorstellingen van Sprookjes Anna zijn voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Sprookjes Anna speelt in de schoolvakanties interactieve familievoorstellingen in Het Kamertheater. U kunt deze voorstellingen ook inhuren voor een kinderfeestje of bijvoorbeeld de verjaardag van een grootouder. Er zijn diverse voorstellingen mogelijk met verschillende sprookjes, zoals De Kikkerkoning, De Gelaarsde Kat, De Wolf en de zeven Geitjes, Het dappere Kleermakertje, Jaap en de Bonenstaak, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Raponsje en Roodkapje. Voor meer info stuur een e-mail of bel 0575-760030.

Als Sprookjes Anna vertelt en speelt Manja de spannende, mooie en grappige sprookjes van Grimm. Haar inspiratie haalt zij uit echte sprookjesdrank. De kinderen uit het publiek mogen vaak meespelen in scènes van de voorstelling, als prinses, heks, koning, dwerg of wolf. Samen met de kinderen maakt Anna een onvergetelijk voorstelling.

Zie voor de openbare voorstellingen: agenda

Publiek over Sprookjes Anna

“De meisjes zijn helemaal onder de indruk van Sprookjes Anna en hebben enorm genoten. Ze vonden de voorstelling best spannend en moesten even ontladen. We zijn daarna een prinsessenkronen gaan maken en de rust was weer wedergekeerd. Het was een prachtige middag, en heeft veel indruk achter gelaten bij de meisjes. Ik hoorde van de moeders dat ze “voldaan” thuis kwamen.” 
Groetjes van Marjolein

We hebben van alle kinderen ‘dezelfde’ reactie gehad, ze hebben genoten van de voorstelling!
Alsnog veel dank van ons allemaal, hartelijke groet, Anastasia, Sergio en Renée

“We zijn naar ‘Zwaan Kleef aan’ geweest….en dat vonden Livia en Benjamin zooo’n succes …dat ze zelf nog hebben onthouden dat de voorstelling van Doornroosje eraan kwam!”
Vriendelijke groeten, Coriene

“Bijzonder smaakvol en leuk theater. We komen zeker een keertje terug!” Lous uit Amsterdam

“Super leuk! Komen zeker vaker!” groetjes Julia

“Ontzettend leuk, verzorgd, inspirerend!” Jakoline uit Amsterdam

“Mooie magische voorstelling!” Leila uit Amsterdam

“Genoten!” Lies uit Amsterdam

“Ontzettend leuk; ik vertel het verder!” Jannie uit Almere

“Prachtig gespeeld! We komen zeker nog eens!” Vita uit Den Haag

“Heel leuk, ook door de kinderen erbij te betrekken. Eindelijk weer eens een “ouderwets” sprookje.” Mevrouw van Berkel

“Goede opbouw!” Olga uit Amstelveen